Vår filosofi

Vi tror på något mer än bara ett rent hem.

Vi tror på att göra det lilla extra för våra kunder. Med en omtanke för människor och en ren miljö hjälper vi både företag och privatpersoner med städ och tjänster inom trädgårdsskötsel, styling och fönsterputs.

Våra kunder som har löpande veckostäd får alltid blommor när vi städar hos dem, och för våra äldre kunder där vi är nästan de enda de träffar på veckorna tar vi oss tid att sitta ner och prata en stund och ge lite extra omtanke.

Skurflickorna – frigör tid för livet!

Astrid bor ensam. Hon har gjort det sedan hennes man Rune gick bort för några år sedan. Hjärtat.

Dagarna spenderar Astrid i sin favoritfåtölj. Läser mest och löser ett och annat korsord. Sina kära blommor tar hon självklart hand om också. Vattnar dem. Byter krukor så de kan växa och pratar med dem.

En ljusglimt i vardagen är när städet kommer på besök. Då skiner hon upp. Pratar, bjuder på kaffe (och ofta hembakat) och berättar om livet. Att tjejerna på Skurflickorna inte bara städar, gör fint och kommer med blommor, utan även tar sig tid att sitta ner en stund – lyssnar, bryr sig och ger omtanke, det är nästan mer värt än bara ett rent hem, tycker Astrid.

Skurflickorna utför hushållsnära tjänster med RUT-avdrag i Göteborg med omnejd – framförallt i Lerum, Stenkullen, Floda, Partille, Mölndal, Torslanda, Onsala och Alingsås.

Välkommen att höra av dig till oss på Skurflickorna!